вівторок, 25 вересня 2007 р.

Дружні сайти

Сьогодні я збираюся розмісти посилання на цікаві мені сайти, присвячені психології та "навколо психології" Я склала таку собі десятку. Ось що з цього вийшло. Так і я сподіваюся, що ви раніше пройшли соціонічний тест.



  1. http://tipolog.narod.ru/


Цей сайт, присвячений методиці визначення психотипу за зовнішніми ознаками, тобто соціонічній фізіогноміці. Тут представлено фотокаталог соціонічних типів (більше 15000 фото), список психотипів знаменитостей.


2. http://www.socionika.info/women.html



Сторінка, сайту http://www.socionika.info/, присвячена опису жіночих психотипів. Прикольно написано. Якщо ви представниця слабкої статі і якщо вам цікава соціоніка - читайте. Це посилання для вас і про вас.



3. http://socionics.org/forums/default.aspx

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Форум сайту Соціонічних знайомств, що має багато відвідувачів। Для тих, хто раніше не стикався з соціонікою, а також якщо ви любити знайомитися в інтернет - то вам буде цікаво дізнатися, що є такі люди, що спілкуються у квадрах (Альфа, Бета, Гама, Дельта) та знайомомляться лише з чоловіками/жінками дуалами.

4. http://www.psyhologia.net/ - Практична психологія, допомога студенту, реферати, сновидіння, бібліотека, тести, словники, консультації, форум

5. http://www.azps.ru/ - Опис психологічних тестів, он-лайн тестування, психологічні тренінги і вправи, поради батькам.

6. http://www.e-psy.ru/ - Віртуальна Психоаналітична лабораторія
Статті, замітки, об'єднані психоаналітичною тематикою. Психологічні тести. Можливість отримати консультацію спеціаліста на сайті або e-mailом.

7. http://www.psychology.net.ru - Світ психології. Новини психології. Книжки з психології.

8. http://www.psychoanalyse.ru -Психоаналіз, лікування неврозів, психологічна допомога, книжки з психоаналізу та психології, навчання психоаналізу.

9. http://www.behavior.romek.ru – Поведінкова психотерапія. Форми та методи поведінкової психотерапії. Біографії вчених.

10. http://www.psycho.ru/ - Контент-проект, присвячений психотехнологіям у рекламі, PR, HR, менеджменті, технологіям виборчих кампаній.





Немає коментарів: